Lazer Genesis: Πιο ελαφρύ από ποτέ

Mε βάρος που δεν ξεπερνά τα 195 γραμμάρια, το Lazer Genesis είναι το πιο ελαφρύ κράνος που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία. Τόσο ελαφρύ που… ξεχνάς πως το φοράς!

Η Lazer είναι η πιο παλαιά εταιρεία που κατασκευάζει κράνη. Ξεκίνησε σχεδιάζοντας δερμάτινα προστατευτικά για σκληροτράχηλους βέλγους ποδηλάτες που αγωνίζονταν με ατσαλένια ποδήλατα στα παβέ της Φλάνδρας. Τα προϊόντα της ενσωματώνουν 100 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας και τα συνδυάζουν με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Βέλγιο και διατίθενται στις περισσότερες αγορές του κόσμου.


Το κράνος απαιτεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην αθλητική ποδηλασία, το οποίο όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μας αποσπά από την ίδια την ποδηλασία. Και για να γίνεται αυτό πρέπει να είναι σωστά σχεδιασμένο, άνετο και – κυρίως – ελαφρύ! Αυτό ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι σχεδιαστές της εταιρείας όταν δημιούργησαν το Lazer Genesis, ένα κράνος που στις ευθείες, στις ανηφόρες, στο χώμα, στη βροχή ή στον ήλιο δείχνει την αξία του καθώς σε βοηθά να εστιάζεις εκεί όπου έχει σημασία: στο πεταλάρισμα!


Η σχεδίασή του επιτρέπει την τέλεια ρύθμιση περιμετρικά του κεφαλιού με ένα περιστροφικό κουμπί, μέσω του πρωτοποριακού συστήματος Advanced Rollsys και χάρη στο Adjustable Head Basket προσφέρει την ιδανική και άνετη εφαρμογή. Χάρη στο σύστημα εξαερισμού του – με 24 συνολικά αεραγωγούς – όχι μόνο παρέχει την ιδανική ψύξη της ζεστές μέρες αλλά πρακτικά παρέχει καλύτερη ψύξη από το αν κάποιος δεν φορούσε κράνος!
Στις πιο ψυχρές μέρες, το πατενταρισμένο σύστημα Aeroshell όχι μόνο αυξάνει την αεροδυναμική του κράνους αλλά και σας προστατεύει από τις χαμηλές θερμοκρασίες.


Το κράνος Lazer Genesis διαθέτει εσωτερικούς αεραγωγούς, Race και Comfort padding,  ανακλαστήρες και παρέχεται (ως αξεσουάρ) και το Aeroshell.
To βάρος του είναι 195 γραμμάρια.

Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση σας, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε τη δήλωση απορρήτου.